Kalenders

U heeft ze vast weleens gezien. Persoonlijke kalenders met familiefoto’s of foto’s van een bedrijf. Als u dat ook wilt dan kan DePrint u helpen bij de creatie van een persoonlijke kalender. Maar u kunt natuurlijk zelf ook een kalender maken en bij ons komen om het te printen en te laten inbinden. Wij doen het graag voor en met u.

Heeft u een prachtig idee om een persoonlijke kalender met foto’s van u en/of familie te maken. Of heeft u het bestand al helemaal klaarstaan voor het afdrukken. DePrint helpt u bij de afwerking van de kalender.

Wij kunnen de kalenders naast het afdrukken op onze professionele printers op kwaliteitspapier voor u inbinden. En natuurlijk wilt u de kalender ophangen dus voorzien wij de kalender van een ophanghaakje. Wel zo handig.

Voor de afwerking van de kalender die wij doorgaans inbinden met een wire’O kunt u kiezen voor een transparante voorzijde en een zwart, wit of rode achterkant. U kunt bij ons een pdf-bestand aanleveren en vertellen wat uw wensen zijn qua papiersoort en afdrukken in kleur of zwart wit. Wij zorgen er dan voor dat de kalender afgedrukt en ingebonden wordt.

Wilt u advies over de mogelijkheden die wij bieden, ook zakelijk is dit een mooi middel, dan kunt u bij ons langskomen of even bellen voor informatie.

Wij vertellen u er graag meer over.

Kalender met metalen ringband

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl