Wenskaarten

Altijd al een heel persoonlijk wenskaartje willen maken, maar u weet niet hoe u moet beginnen? Voor wenskaarten op maat, geheel naar eigen wens neemt u contact op met DePrint. Wij ontwerpen op onze dtp-afdeling uw kaart en binnen enkele werkdagen is de wenskaart klaar om te versturen.

Wij zetten uw wensen graag om in creatie. U bent vrij in de keuze van papierdikte, kleurgebruik en formaat. Wilt u uw wenskaarten gevouwen of ongevouwen? Dat kunt u uiteraard ook bij ons aangeven. Het wordt echt een wenskaart op maat.

Zelf wenskaarten gemaakt en deze wilt u graag professioneel laten drukken? Dan kunt u uiteraard het bestand bij ons aanleveren en wij zorgen ervoor dat uw eigen wenskaart gedrukt en wel voor u klaarligt op afgesproken tijd.

 

Te koop in onze winkel: 8 verschillende kaarten met een Gronings tintje. Dat zijn de Grunneger Wenskoarten Groet’n. De kaarten zijn ontstaan op initiatief van Deprint.nl en svenschriever.nl.

U vindt deze kaarten bij ons in de winkel voor een aantrekkelijke prijs van € 1,- per stuk. Heeft u liever een setje van deze kaarten, dan kunt u de 8 kaarten al kopen voor € 5,-. Uiteraard bent u er vrij in om zelf een setje samen te stellen.

Ook heel leuk: Wij hebben ook mokken bedrukt met de Groningse prints.

8 verschillende kaarten met een Gronings tintje

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl