Drukwerk Dorpsreünie Zoutkamp

Voor de Dorpsreünie in Zoutkamp op zaterdag 30 april hebben wij maar liefst 30 meter (!) aan posters mogen drukken op onze professionele machines. De posters, in drie formaten, zijn tijdens de reünie gebruikt. U zult zich afvragen, wat stond er dan op die posters? Nou het waren allemaal foto’s, heel veel foto’s van het dorp en van inwoners van toen. De organisatie had alle inwoners en oud-inwoners van Zoutkamp uitgenodigd om deze reünie bij te wonen.

Gifts:
Om de bezoekers van de reünie een leuk aandenken mee naar huis te geven hebben wij samen met de organisatie gezocht naar een leuke, unieke gift. De foto’s die eerder in groot formaat uit onze printer rolden hebben we op kaartformaat uitgedraaid en gemaakt tot ware ansichtkaarten. De kaarten met op de voorzijde de foto’s, hebben we op de achterzijde voorzien van schrijfruimte zodat ze ook daadwerkelijk gepost kunnen worden. Deze 4000 kaarten(!), welke we in sets van 8 kaarten in een cellofaanzakje hebben gestoken, zijn op 300 grams sulfaat karton afgedrukt. Echte kaarten, want u weet ook daarvoor bent u bij DePrint aan het juiste adres.

De organisatie van de reünie kijkt terug op een mooie dag en kwam bij ons met een geweldig, ontzettend grote slagroomtaart. Als dank voor de geleverde diensten en het meedenken. En of wij gesmuld hebben van de taart….

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl