Project Afscheidshuis De Boogstee – van logo ontwerp tot opening gebouw

Sfeer creëer je met diverse grootformaat sign producten

Een mooie samenwerking met het afscheidshuis de Boogstee. Het afscheidshuis geeft familie van nabestaanden de mogelijkheid om op een mooie plek afscheid te nemen van hun dierbaren. Ook is er een huiskamer, waar mensen de gelegenheid hebben te overleggen, kaarten te schrijven of mensen te ontvangen.

We hebben van het ontwerp tot aan de inrichting deel mogen nemen aan dit project. We zijn begonnen met het ontwerp van het logo. Deze hebben we op de gevel geplaatst met in contour gesneden 3 mm dibond aluminium plaat. Hierop is een vinyl sticker met het logo geplakt.  Ook hebben we in het gebouw zelf mee mogen werken aan de muur- en raam decoratie, met als doel de ruimtes warm, huiselijk en sfeervol te maken. Op de muren is 5 mm forex plaatmateriaal bevestigd met prachtige afbeeldingen. Ook de stickers op de wanden zijn geplakt met rustige, sfeervolle beelden. De combinatie tussen ons plaatmateriaal, de meubelen van ID wonen en de vloer van Frankes Stofferingen, maakt dat er een rustige huiskamer sfeer is gecreëerd.

Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en zijn trots dat we aan dit project met heel wat m2 stickers en plaatmateriaal hebben mogen meewerken.

Jouw bedrijfsruimte ook sfeervol maken? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wie weet heeft jouw bedrijfspand binnenkort een compleet nieuwe look!

Een lolletje tijdens het plaatsen :)

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl