Brochures

Laat de prachtigste brochures professioneel bij ons drukken. De brochures kunnen voorzien worden van een stevige omslag en is verkrijgbaar in verschillende materialen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Wanneer u al een kant en klaar bestand heeft, mag u dit naar ons toe mailen. Maar u mag ook bij ons langskomen in Winsum. Wij horen graag van u hoe u het gedrukt wilt hebben, want er zijn vele opties mogelijk qua papiersoort en inbindmethoden. Wanneer u advies nodig heeft dan geven wij dat graag.

U heeft bijvoorbeeld keuze in papiersoort, papierdikte en de afwerking. Brochures kunnen geniet, gelijmd maar ook met een wire’O ingebonden worden.

DePrint ontwerpt ook graag een brochure voor u. In een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen aangeven en gaan wij over tot ontwerp.

Een brochure laten drukken is aantrekkelijk bij een hoge oplage. Daar gaat de stukprijs snel van naar beneden.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de brochures laten verspreiden, dan kunt u dat ook via ons regelen. U geeft aan waar u de brochures verspreid wilt hebben (welke dorp/stad wel of niet) en wij zorgen ervoor dat de brochure op de afgesproken dag op de deurmat valt. Informeer hier vrijblijvend naar door even contact met ons op te nemen.

 

Brochures

Brochures gevouwen en geniet

Brochures

Brochures gevouwen en geniet

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl