Uitnodigingen

Iets te vieren? Een jubileum? Een huwelijksdag? Of misschien wel een open dag? Voor een uitnodiging op maat kunt u natuurlijk bij DePrint terecht. Een uitnodiging kan heel persoonlijk gemaakt worden. Misschien heeft u zelf een heel mooi idee, alleen weet u niet hoe u het moet omzetten in een echt ontwerp. Gelukkig kan DePrint u daar een handje bij helpen. Kom gerust bij ons langs en wij helpen graag mee bij de creatie van uw uitnodiging.

U legt uw wensen op tafel en wij gaan ermee aan de slag. Kleuren, lettertypes, formaat, stijl, wel of geen foto… U vertelt wat u wilt en wij voeren het uit.

Wat bieden wij nog meer naast onze creativiteit:

  • Formaat kan naar eigen wens opgemaakt worden.
  • Enveloppen leverbaar in vele kleuren.
  • Gevouwen en staande kaarten behoren tot de mogelijkheden.
  • U kiest zelf de kleur, bedenkt de tekst en natuurlijk het mooiste lettertype.

Alles kan. Wilt u voorbeelden zien? Kom gerust een keer bij ons langs.

DePrint is ook verkooppunt van Belarto. U kunt zich laten inspireren door een blik te werpen in de mappen van Belarto, boordevol blancokaarten geschikt voor iedere wens.

Wilt u de uitnodigingen door ons laten versturen, dat kan? DePrint kan dit ook digitaal voor u verwerken. U hoeft de kaarten niet te schrijven en kunt al uw tijd besteden aan de voorbereidingen voor het feest of open dag. Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u contact met ons opnemen of even langskomen in de winkel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

DePrint helpt u graag met het ontwerpen van een unieke uitnodigingskaart.
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl