Grootformaat

Groot, groter, grootst. Grootformaat prints en ook nog eens haarscherp!

DePrint kan u helpen om het hele jaar door goed zichtbaar te zijn. Hoe? Wij kunnen voor u de mooiste spandoeken, sponsorborden, canvas schilderijen, stickers en noem maar op verzorgen, van ontwerp tot levering.

Wij hebben in house de machines waarop we dat kunnen printen.

Ook wanneer u op zoek bent naar geschikte beursmaterialen zoals roll up banners kunnen wij voor u ontwerpen en afleveren.

Voor bouwtekeningen hebben wij speciaal papier en razendsnelle machines om die voor u uit te printen. We kunnen de tekeningen ook voor u vouwen.

Print op plaat

Direct printen op plaatmateriaal is tegenwoordig helemaal HOT. Het is kosten besparend en de kwaliteit is erg hoog. Maar wilt u een mat of glans laminaat op uw sticker die geplakt word op mooi hard 6 mm trespa materiaal, dan is dat ook geen probleem.

Autobelettering

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun auto te bestickeren. Wat heel goed is en een goedkope manier is van reclame maken. Profiteer van al die ‘potentiele’ klanten die uw auto zien. Vele auto’s zijn uw eigen trots al voor gegaan bij DePrint.

Spandoek

Uw reclame aan een groot publiek vertonen die zelfs vele meters ervandaan staan? Of langs een weg voorbij rijden. Een waterbestendig PVC doek is daar het vertrouwde product voor. Ook wel zeildoeken genoemd. Sommige zeggen ook wel tuinposters. Oftewel stevig, weersbestendig en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij vertellen u er graag meer over.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl