Printen

DePrint levert printwerk. Wij kunnen bij ons in de winkel veel voor u printen. Wat dacht u van een brief of een persoonlijke kaart? Ook wanneer u een leuk idee heeft voor een kalender met foto’s dan kunt u dit ook bij ons laten afdrukken. Wij voorzien de kalender graag van een ringband met ophang-oog.

Een document nodig en u heeft zelf geen printer of uw toner is leeg? Dan kunt u uw bestand (in pdf-formaat) naar ons mailen of neem het bestand mee op een usb stick. Wij printen uw documenten graag voor u op kwalitatief goed papier. Wilt u uw werk op dikker papier, dan kunt u dat altijd aangeven. Wij hebben vele papiersoorten en kleuren op voorraad. Naast het printen kunt u tot A3 formaat bij ons kopiëren. Wilt u dubbelzijdig kopiëren, dan horen wij dat graag.

DePrint levert u graag een groot aantal producten en diensten op het gebied van kopiëren en printen, waarbij kwaliteit voorop staat. U mag ook zelf kopiëren op één van onze kopieermachines, maar indien gewenst helpen wij u graag. U bent verzekerd van een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw documenten.

Wilt u liever telefonisch advies of gewoon een vraag stellen, dan kunt u ons tijdens openingstijden bellen. Contactpagina.

Verenigingsblad of dorpskrant nodig?

Zit u als bestuurslid in een vereniging of maakt u deel uit van bijvoorbeeld de redactie van een dorpskrant? Dan kunt u ook voor het printen van een verenigingsblad of dorpskrant bij ons terecht. Wij printen en kopiëren op een hoge kwaliteit papier, op de juiste machines en tegen scherpe prijzen.

kleurenwaaier Pantone met vergrootglas

Dit is een kleurenwaaier, van Pantone

Inkt in een printer

Dit zijn de verschillende inktkleuren in onze printer

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl