Nieuwsbrieven en bladen

Ga voor een professionele uitstraling van uw nieuwsbrieven naar DePrint.

Maakt u wekelijks, maandelijks of misschien wel per kwartaal een nieuwsbrief of clubblad en wilt u dat professioneel laten afdrukken. Dan kunt u bij DePrint terecht. Wij leveren snel en kwalitatief mooie nieuwsbrieven en clubbladen af.

Wilt u eerst een proefdruk van uw nieuwsbrief of clubblad zien? Geen probleem. Een proefdruk is zo gemaakt. En die u kunt beoordelen op kwaliteit alvorens een akkoord te geven.

Dorpskrant

Ook voor de druk van een dorpskrant waar vaak vele mensen naar uitkijken kunt u bij ons terecht. DePrint speelt hierin graag een rol. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.

Uw nieuwsbrief, clubblad, dorpskrant of u noemt het maar op, drukken wij af op onze professionele machines in onze winkel. De afwerking, gevouwen/geniet, kunt u aangeven en worden uitgevoerd zoals gewenst en besproken.

Verzending

Wij kunnen de verzending van uw clubblad ook verzorgen. Wanneer u een adressenbestand aanlevert verwerken wij dit digitaal en zorgen ervoor dat het blad op afgesproken datum bij de ontvangers op de deurmat ligt.

Wilt u voorbeelden zien? Dan kunt u altijd even bij ons langs komen in Winsum.
Wij drukken maandelijks een aantal nieuwsbrieven en verenigingsbladen af en laten u deze graag zien. Verder geven wij graag advies over papierkeuze, omslag en aanlevervormen.

Periodieke nieuwsbrieven

Dorpskrant met een rechte Square fold afwerking

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl