KinderBoekenHuis Winsum

Zaterdag 21 mei is het KinderboekenHuis in Winsum geopend. In de aanloop er naar toe heeft DePrint in samenwerking met de vrijwilligers van het huis een en ander in werking gezet.

Zo hebben we de afgelopen maanden diverse keren met de stichting om de tafel gezeten. Er werd gesproken over de invulling van de shop, want wat zijn nou echt leuke hebbedingetjes voor de bezoekers van het KinderBoekenHuis? DePrint heeft samen met de stichting gekozen voor oa ansichtkaarten en boekenleggers. De gifts liggen inmiddels in de shop in het KinderBoekenHuis.

De uitnodigingen voor de opening hebben we, na aanlevering van het bestand, in house geproduceerd en de verzending hebben wij daaropvolgend ook verzorgd. Een aantal dames van de stichting hebben de kaarten overigens zelf bij ons onder het genot van een kopje koffie in de enveloppen gestoken.

Het boekje: ‘Kijken naar anderen’ van Dolf Verroen is na aanlevering van het bestand aan ons door ons druk-klaar gemaakt en voor de opening afgeleverd.

Inmiddels is bekend dat wij ook de periodieke uitgave van Moeder de Gans gaan produceren. Een full colour blad wat drie keer per jaar verschijnt. Hier zijn wij als plaatselijke ondernemer erg blij mee!

Naast het drukwerk hebben we ook de belettering van het pand mogen verzorgen. Er zijn stickers gemaakt met het logo van de stichting en we hebben de tekst geplot welke Robin en Sander hebben geplakt op de deur van het huis.

 

Logo_KinderBoekenHuis Winsum

Logo KinderBoekenHuis plakken

Tekst_KinderBoekenHuis Winsum

Tekst deur KinderBoekenHuis Winsum

Boek KinderBoekenHuis Winsum

Het boekje: ‘Kijken naar anderen’ van Dolf Verroen

Terug naar het overzicht

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bel ons op 0595 - 444 916 of stuur ons e-mail naar info@deprint.nl